Wanneer heb je winterbanden nodig? Bekijk de tips in ons blog
Is deze e-mail niet goed leesbaar?
Bekijk de online versie.
 
 
 
Mijn Univé
 
 
 
 
 
 
Hulp nodig bij een juridisch conflict?
U kunt zomaar in een juridisch conflict verzeild raken. In het verkeer, op uw werk of met de buren.  Dan is het fijn als u juridische hulp bij de hand heeft. En met de rechtsbijstandverzekering van Univé bepaalt u zelf welke risico’s u wilt verzekeren.
 
Bereken uw premie ▸
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het stookseizoen komt er weer aan
De winter nadert. Voor veel mensen is dat de tijd om de open haard of de houtkachel weer aan te steken. Maar pas op: zo’n 25% van de branden wordt veroorzaakt door stoken. Neem dus uw voorzorgsmaatregelen. En zorg vooral ook voor regelmatig onderhoud. 
 
Lees tips en meer ▸
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer grip op de weg met winterbanden
De temperaturen zakken weer richting vriespunt. Het is dus weer tijd voor winterbanden. Daarmee heeft u een betere grip op het wegdek bij sneeuw, ijzel en regen. En gaat u met de auto op wintersport? In ons blog leest u voor welke landen winterbanden verplicht zijn. 
 
Bekijk ons blog ▸
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kent u onze aanvullende zorgdiensten al?
Wist u dat Univé verschillende aanvullende zorgdiensten heeft? Zo heeft u de mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen. Of om gratis gebruik te maken van de Univé Zorghulp. U kunt altijd bij ons terecht met al uw zorgvragen:  voor, tijdens en na de behandeling. 
 
Lees meer over de Zorghulp ▸
 
 
 
 
 
Wat vindt u van deze mail?
 
 
 
 
 
 
 
Volg ons          
afmelden   cookies   privacy