Veilig door weer en wind
Is deze e-mail niet goed leesbaar?
Bekijk de online versie.
 
 
 
Mijn Univé
 
 
 
 
Hoe koud het echt wordt deze winter moeten we nog maar even afwachten. Maar zodra de temperaturen dalen, stijgt het aantal auto's met pech. Bij hulpdienst VHD weten ze daar alles van. Welke pech ligt er op de loer en hoe voorkomt u deze?
 
 
Voorkom winterpech! ▸
 
 
 
 
 
 
 
 
Veilig het ijs op met deze schaatstips
We hopen écht dat het deze winter weer kan: schaatsen op natuurijs! De vorst kan zomaar toeslaan en dan wilt u vast snel het ijs op. Lees daarom dit artikel met tips alvast. Dan weet u precies hoe u veilig van de schaatspret geniet.
 
Lees de tips ▸
 
 
 
 
 
 
 
 
Met korting naar het schaatsen
Komt u de Nederlandse schaatsers in Thialf supporten? Deze winter kunt u samen met vrienden of familie voordelig naar verschillende schaatswedstrijden. Gebruik de code UNIVE en ontvang 4 tickets voor maar € 20,- (normale prijs v.a. € 60,-). Op=op!
 
Bestel uw tickets ▸
 
 
 
 
 
 
Goed voorbereid op wintersport
Vertrekt u deze winter richting de bergen voor een sportieve vakantie? Dan is het goed om voor vertrek de nodige voorbereidingen te treffen. In dit artikel vindt u o.a. tips voor een veilige reis en om blessures te voorkomen.
 
Ontdek de tips ▸
 
 
 
 
 
 
 
 
Veilig online surfen, shoppen en gamen
Steeds meer apparaten zijn aangesloten op het internet. Handig, maar niet altijd even veilig. Via een slecht beveiligd netwerk kan iemand namelijk uw apparatuur binnendringen. Zorgeloos Online met Univé helpt u om zulke cyberincidenten te voorkomen.
 
Lees meer ▸
 
 
 
 
 
 
 
 
Win kaarten voor
A Touch of Gold
Op 29 december 2018 vindt in de Ziggo Dome het gymgala ‘A Touch of Gold’ plaats. Een adembenemende show vol dans, acrobatiek en gymnastiek. Wilt u bij dit unieke sportspektakel aanwezig zijn? Doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans op vier gratis kaarten.
 
Doe mee! ▸
 
 
 
Mijn Univé
  Mijn Univé  
  Alles binnen handbereik  
Aanmelden ▸
 
 
Klantenservice
  Klantenservice  
  Neem gerust
contact op
 
Contact ▸
 
 
Locatie
  Winkel  
  Altijd bij u
in de buurt
 
Kom langs ▸
 
 
 
Wat vindt u van deze mail?
 
 
 
 
 
 
 
Volg ons          
afmelden   cookies   privacy